terça-feira, 22 de março de 2016

UNCLE MAC \ TIO MAC

I think I was 18 years old when the first Uncle Mac opened here in Porto. I am no different from anyone and  I am not a hypocrite, so I'm getting hungry thinking about Uncle Mac. I refuse to say the real name, cause publicity, good or bad is always publicity. We all know that kind of food makes us sick, so why do we eat it? Because we feel the desire to eat junk food? Things that harm our health ....

Simple. The owners of these large companies are more intelligent we are. Eating hamburgers does not hurt us. On the other hand eating garbage is very bad. If you buying a frozen burger, you understand what I'm saying. On the label it says 50% meat and 50% everything else?
The meat used is meat unfit for consumption, but as the owners of these companies are smarter than we are, what do they do? They don't change the label of the meat, that would be illegal. Lol. They perform plastic cirgury to it. A facelift so to speak. All the meat that is unfit is drench with chemicals, dyes, preservatives, flavoring and everything else, By the end of it the meat has a divine flavor. It does not have a divine flavor because it's a good piece of meat, it has a divine flavor because it is full of things that are no good at all, but together they create a chemical reaction in our mouth that takes us to heaven. These products have substances that are addictive to us, so we feel the desire, to eat this stuff that only does us harm. For those who thought they had never done drugs, think again. In these last 10 years we have lived under the influence of drugs. CONSTANTLY. And if you focus on this real hard, you will realize that if 50% of these burgers are garbage, and we eat 100% of the burgers, we are made of 50% garbage. MAN, I thought that after all it was 70% water. It makes you think dosen't it.

God bless you.

Eu acho que deveria ter 18 anos quando abriu um dos primeiros Tio Mac aqui no Porto. Não sou diferente de ninguém e para que percebam que não sou hipócrita, já estou a ficar com fome só de pensar no Tio Mac. Recuso-me a dizer o nome verdadeiro pois publicidade, boa ou má é sempre publicidade. Todos nós sabemos que aquela comida nos faz mal, mas porque que a comemos? Porque que sentimos desejo de comer porcarias? Coisas que prejudicam a nossa saúde....

Simples. Os donos destas grandes empresas são mais inteligentes do que nós. Comer hambúrgueres não faz mal. Por outro lado comer porcaria faz muito mal. Se comprarem um hambúrgueres congelado percebem o que estou a dizer. No rotulo 50% é carne e os outros 50% são o quê afinal?
A carne usada é carne imprópria para consumo, mas como os donos destas empresas são mais inteligentes do que nós o quê que eles fazem? Não mudam o rotulo da carne, isso seria ilegal. Lol. Fazem antes uma plástica. Um facelift por assim dizer, a toda a carne imprópria. Encharcam a carne de produtos químicos,corantes, conservantes, aromatizastes e tudo o mais, e no final, toda aquela carne tem um sabor divinal. Não tem um sabor divinal por ser um bom pedaço de carne, tem um sabor divinal porque está carregada de coisas que também não são nada boas, mas que juntas provocam uma reacção química no nosso organismo que nos leva ás nuvens. É que estes produtos têm substancias que nos viciam, por isso sentimos o desejo de comer estas porcarias que só nos fazem mal. Para quem pensava que nunca tinha tomado drogas na vida, desengane-se. Nestes últimos 10 anos vivemos debaixo do efeito de drogas. CONSTANTEMENTE. E se pensarem bem, se 50% destes hambúrgueres são porcaria e nós comemos 100% dos hambúrgueres, somos constituídos por 50% de porcaria. e eu que pensava que afinal era 70% de água. Dá que pensar.


Que Deus vos abençoe.

Sem comentários:

Enviar um comentário